Trail Etiquette: Samen Op Avontuur in Respect

Mountainbiken is niet alleen een sport; het is een gemeenschap van avonturiers met verschillende snelheden, vaardigheden en ervaringen. HardTrail gelooft in het delen van de paden met hoffelijkheid en respect voor elke rijder, ongeacht het tempo. Hier zijn enkele gouden regels die de kern vormen van ons avontuur op de trails:

1. Respecteer Elkaars Ritme: Niet iedereen gaat even snel, maar iedereen verdient zijn plek op het parcours. Laat je niet opjagen door het tempo van anderen en gun anderen de ruimte om te genieten van hun rit.

2. Geef Voorrang met Een Glimlach: Als je sneller bent dan je mederijders, wacht dan geduldig op een geschikte plek om veilig voorbij te gaan. Een vriendelijk gebaar en een bedankje tonen je waardering voor de samenwerking op het parcours.

3. Hoffelijkheid Is Geen Verlies: Een paar meter van het pad af stappen om iemand voorbij te laten is geen verlies; het is een teken van respect en hoffelijkheid. We delen tenslotte allemaal dezelfde liefde voor de trails.

4. Groepen, Wees Bewust: In groepen rijden is geweldig, maar bedenk dat het intimiderend kan zijn voor beginnende rijders. Neem even de tijd voor een passeeractie, zodat we allemaal veilig en plezierig kunnen blijven rijden.

5. Let Op Elkaar, Help Elkaar: Mountainbiken is voor iedereen, of je nu een hobbyist, gemiddelde rijder of een snelheidsduivel bent. Let op elkaar, help elkaar waar mogelijk en draag bij aan een positieve en inclusieve trailgemeenschap.

HardTrail promoot het gezamenlijk avontuur waar vriendelijkheid, respect en een gedeelde passie voor mountainbiken samenkomen. Laten we samen genieten van de trails en zorgen dat elk HardTrail-verhaal begint en eindigt met een glimlach. Ride, Explore, Repeat – in harmonie met de trails en met elkaar.

Plaats een reactie