Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

Individuele coaching

“Change is: doing something in a different way, or looking at it in a different way, and often the one leads to the other.”

Gregory Bateson, Anthropologist.

Als preventiemedewerker is het jouw taak om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor alle werknemers. Soms kan dit een uitdagende taak zijn, vooral als er problemen optreden.

Gelukkig kan Preventie Plus d.m.v. solution-focused coaching je helpen bij het vinden van creatieve oplossingen die bij jou passen.

Solution-focused coaching is een praktische benadering van verandering die gericht is op het vinden van oplossingen die anders zijn dan wat er momenteel gebeurt in de organisatie. Het richt zich op wat er werkt in de organisatie en begeleidt preventiemedewerkers om hun doelen te bereiken.
In plaats van te focussen op problemen, richten we ons op wat we willen bereiken en wat er al werkt. We werken samen om een set activiteiten te creëren die jou helpen om de situatie te verbeteren zoals je die ziet. Je bent de expert in je eigen situatie en we helpen je om meer over de situatie te ontdekken en te beslissen hoe je verder wilt gaan.

Onze solution-focused coach werkt met jou samen om je te helpen de situatie te begrijpen en actie te ondernemen om deze te verbeteren. We richten ons op wat er wel kan in plaats van op wat niet kan. We helpen je om te ontdekken wat werkt en moedigen je aan om meer van hetzelfde te doen.

Als je als preventiemedewerker wilt leren hoe je solution-focused coaching kunt gebruiken om problemen op te lossen en je doelen te bereiken, neem dan gerust contact met ons op.

We helpen je graag om je te concentreren op wat werkt en om je verder te brengen in je rol als preventiemedewerker.

" ontdek de kracht van jouw eigen oplossingen met individuele coaching "

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47