Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

trainingen

"Wat je vandaag bij ons leert, pas je morgen direct toe"

Aandacht & Helderheid, dat is waar het bij Preventie Plus om draait.
Precies datgene leren dat in korte tijd je effectiviteit en kennis op je werkplek vergroot. Je dagelijkse werk staat centraal in alle modules, klassikale trainingen en praktische workshops. 
In kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht van onze enthousiaste ervaren trainers werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Onze trainingen zijn ontworpen om preventiemedewerkers te helpen hun individuele coaching, team coaching, communicatie en samenwerking te verbeteren via de solution-focus coaching methode. 

Onze trainingen zijn gericht op het opbouwen van vaardigheden en kennis die nodig zijn om effectief te communiceren en samen te werken met anderen, terwijl je je focust op oplossingen in plaats van problemen. 

We bieden trainingen aan voor individuen, teams om hun vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. We passen onze trainingen aan om aan de specifieke behoeften van uw organisatie te voldoen. Met onze trainingen kunt u uw impact op uw organisatie vergroten en uw preventieprogramma’s effectiever maken. 

" investeer in jezelf en je team met onze krachtige en praktische trainingen

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47