Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

trainingen

"Wat je vandaag bij ons leert, pas je morgen direct toe"

Een Veilige Werkplek, Vitaal Leven en Levenslang Ontwikkelen – Uw Weg naar Succes

Bij Preventie Plus geloven we sterk in de kracht van trainingen. Waarom? Omdat we hebben gezien dat goed opgeleide medewerkers niet alleen productiever zijn, maar ook gemotiveerder en loyaler aan hun werkgever. Het belang van trainingen gaat verder dan alleen het overbrengen van kennis; het gaat om het creëren van een cultuur van veiligheid, vitaliteit en voortdurende groei.

“Ontdek onze flexibele trainingen met Learning Blocks en creëer jouw perfecte leerervaring. Klik hier voor meer informatie.”

Waarom zijn trainingen zo belangrijk?

 1. Medewerker Behoud – Trainingen spelen een cruciale rol bij het behouden van uw waardevolle medewerkers. Door hen de kans te bieden om zich te ontwikkelen en te groeien in hun functie, voelen ze zich gewaardeerd en zijn ze meer geneigd om bij uw organisatie te blijven.

 2. Veilige Werkomgeving – Een veilige werkplek is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een morele. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers elke dag gezond en wel naar huis gaan. Onze trainingen in gezondheid en veiligheid helpen u om deze normen te handhaven en te overtreffen.

 3. Vitaal Leven – Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Onze trainingen in gezondheid en welzijn bevorderen een actieve levensstijl en helpen uw team om hun vitaliteit te behouden.

 4. Levenslang Ontwikkelen (LLO) – De wereld verandert snel, en medewerkers moeten zich aanpassen om relevant te blijven. Levenslang ontwikkelen is de sleutel tot succes in de moderne arbeidsmarkt. Wij ondersteunen uw medewerkers bij het verwerven van nieuwe vaardigheden en kennis.

" investeer in jezelf en je team met onze krachtige en praktische trainingen

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47