Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

bedrijfsinformatie

Mijn naam is Roger Pieter Lam en ik ben de oprichter van Preventie Plus. Als ervaringsdeskundige in de veiligheidsbranche wil ik graag mijn expertise delen. Ik wil preventiemedewerkers helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden en competenties via de Solution Focused Coaching methode.

Bij Preventie Plus begrijpen we dat preventiemedewerkers belangrijke rol spelen in het veilig houden van de werkomgeving. Het is daarom van cruciaal belang om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en up-to-date te houden. Door middel van individuele coaching, team coaching en trainingen op het gebied van communicatie en samenwerking helpen we preventiemedewerkers bij het vinden van oplossingsgerichte antwoorden op hun vraagstukken en uitdagingen.

Onze focus op Solution Focused Coaching methode stelt preventiemedewerkers in staat om zich te concentreren op wat werkt en wat ze willen bereiken. Door te werken met deze methode, kunnen we samen met preventiemedewerkers hun mogelijkheden, hulpbronnen en sterke punten identificeren, waardoor ze beter in staat zijn om oplossingen te vinden en te realiseren.

Preventiemedewerkers die hun coachingstraject bij ons volgen, krijgen de nodige ondersteuning en begeleiding om hun vaardigheden te verbeteren, wat hun zelfvertrouwen en motivatie versterkt. Het resultaat is dat ze beter in staat zijn om effectief met andere werknemers en teams, risico’s te identificeren en de veiligheid in hun werkomgeving te verbeteren.

Als u een preventiemedewerker bent die uw eigen vaardigheden wilt verbeteren en uw impact wilt vergroten, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. We bieden u de nodige begeleiding, ondersteuning en trainingen om u te helpen uw doelen te bereiken en de veiligheid op uw werkplek te verbeteren.

"Het leven kan soms een uitdaging zijn, maar ik blijf altijd optimistisch en kijk naar de positieve kanten van elke situatie "

Wie ben ik?

Als coach en veiligheidskundige heb ik geleerd om goed te luisteren naar mensen van verschillende achtergronden en niveaus. Ik ben ervan overtuigd dat een goede communicatie de basis is voor een succesvolle samenwerking en het bereiken van gestelde doelen. Door het stellen van de juiste vragen, kan ik mensen helpen om hun eigen oplossingen te vinden en hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen.

Daarnaast heb ik veel ervaring in het coachen van teams, waarbij ik aandacht heb voor individuele behoeften en het team als geheel. Ik geloof in het stimuleren van zelfreflectie en het geven van waardevolle terugkoppeling om zo het team te helpen om beter te presteren en zich verder te ontwikkelen.

Mijn coachende vaardigheden zie je ook terug bij individuele coaching en het geven van trainingen en workshops. Ik weet hoe ik mensen kan motiveren en betrekken bij het onderwerp. Ik kan complexe informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier overbrengen.

Kortom, mijn ervaring, kennis en kunde op het gebied van coaching maken mij een waardevolle partner voor medewerkers die willen investeren in de ontwikkeling en veiligheid van hun medewerkers en teams. Ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn aanpak en betrokkenheid kan bijdragen aan een veilige werkomgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47