Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

Advies over Arbo- en Fysieke Veiligheid

“"The art of advice is to make the recipient believe he thought the thought that you placed in his mind."

 – Frank Tyger –

“Uw Arbo- en Veiligheidsadviseur in Actie”

In het bedrijfsleven zijn uitdagingen onvermijdelijk. Als het gaat om arbeidsveiligheid, gezondheid en het beheersen van fysieke dreigingen zoals interne fraude en diefstal, kunnen problemen snel ontstaan en druk uitoefenen op uw organisatie. Misschien moet u voldoen aan nieuwe voorschriften, of bent u geconfronteerd met incidenten die vragen om snelle actie.

Hier is waar de adviseurs van Preventie Plus in actie komen. Ze bieden niet alleen expertise, maar ook een frisse blik en objectieve begeleiding. Deze adviseurs begrijpen de complexe regelgeving en hebben up-to-date kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, en het voorkomen van interne fraude en diefstal.

Onze adviseurs staan klaar om uw organisatie te ondersteunen. We kunnen optreden als bemiddelaar met regelgevende instanties, juridische problemen helpen voorkomen en duidelijke, effectieve veiligheidsmaatregelen implementeren. Daarnaast helpen we u bij het identificeren en mitigeren van risico’s met betrekking tot interne fraude en diefstal.

Wat nog belangrijker is, we spreken de taal van de werkvloer en de directiekamer en kunnen uw directie overtuigen van het belang van veiligheid en het voorkomen van financiële schade. We benadrukken de zakelijke voordelen, zoals het verminderen van ziekteverzuim, het beschermen van uw bedrijfsreputatie en het minimaliseren van financiële verliezen.

Wacht niet tot problemen escaleren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Samen zorgen we voor een veilige toekomst voor uw bedrijf.

"Een adviseur is als een kompas voor bedrijven, die de weg wijst naar een veiligere, efficiëntere toekomst."

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47