Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

team coaching

"Praten over problemen creëert problemen - praten over oplossingen creëert oplossingen"

Steve de Shazer

Onze coaching methode is gericht op het vinden van oplossingen die anders zijn dan wat er momenteel in de organisatie gebeurt. We richten ons op wat er werkt in de organisatie en stimuleren medewerkers om in de richting van hun doel te bewegen. Door ons te focussen op oplossingen, in plaats van problemen, onderscheiden we ons van andere conventionele benaderingen. We geloven dat het analyseren van problemen in veel gevallen niet helpt of motiveert en vaak niet nodig is om oplossingen te bouwen.

Onze coaches werken samen met jouw team om oplossingen te vinden en om activiteiten te ontwikkelen om de situatie te verbeteren. We faciliteren jouw team om meer over de situatie te ontdekken, beslissen hoe verder te gaan en hun doel te bereiken. We focussen ons op wat gewenst is in plaats van wat niet gewenst is. Hierdoor helpen we mensen om te ontdekken wat werkt en stimuleren hen om meer hiervan te doen.

We geloven dat succes of falen afhankelijk is samenwerking in het team en een gezamenlijk punt hebben om naar toe te werken. Het is beter dat het team zelf hun eigen oplossing ontwikkelt, omdat ze experts zijn op hun eigen terrein. Onze coaches weten niet op voorhand wat precies zal werken, omdat elke situatie anders is. We ondersteunen het proces om jouw team hun eigen oplossingen te laten vinden, hierdoor voelen ze zich empowered en gemotiveerd.

Als je op zoek bent naar een effectieve en praktische oplossing om je team te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we aan de slag om jouw team te coachen om het beste uit zichzelf te halen.

"Bereik meer met jouw team: ontdekt de kracht van solution focused coaching "

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47