Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

community

Bent u een preventiemedewerker of veiligheidskundige die zich inzet voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer? Wilt u uw kennis en vaardigheden vergroten en uw netwerk uitbreiden? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Preventie Plus biedt een online community voor preventiemedewerkers en veiligheidskundige, waar u kunt communiceren met andere professionals uit verschillende organisaties en branches.

Onze community biedt een platform voor kennisdeling, discussies, vraag en antwoord en netwerken. Door de community kunt u uw professionele netwerk uitbreiden, uw kennis vergroten en nieuwe ideeën opdoen voor het verbeteren van de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Met de steun van onze community kunt u nog effectiever zijn in uw werk en bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van werknemers in uw organisatie.

Word vandaag nog lid van onze community en maak deel uit van een groep professionals die zich inzetten voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer!

" Preventie begint bij verbinding, maak vrijblijvend een afspraak met ons "

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47