Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

Risico-inventarisatie & Evaluatie

“"Risk comes from not knowing what you're doing”

Warren Buffett, zakenman, belegger en filantroop.

Preventie Plus is uw partner in veiligheid en preventie. Naast onze expertise in coaching bieden we ook uitgebreide ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van een betrouwbare en actuele Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Werkgevers zijn verplicht om een RI&E op te stellen, waarbij de focus ligt op de meest significante risico’s binnen het bedrijf. Onze ervaren veiligheidskundigen kunnen u helpen bij het opstellen van een gedetailleerde en schriftelijk vastgelegde RI&E, inclusief risico-inventarisatie en een plan van aanpak.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan risico’s en maatregelen voor specifieke groepen binnen uw organisatie, zoals jonge werknemers, zwangere werknemers en flexibel personeel. Daarnaast beoordelen we regelmatig de effectiviteit van uw RI&E met de inbreng van uw werknemers, om ervoor te zorgen dat uw preventiebeleid optimaal blijft aansluiten op de behoeften van uw organisatie.

Onze gratis RI&E Check biedt u de mogelijkheid om te beoordelen of uw huidige RI&E compleet is, of er behoefte is aan een nieuwe, en of de maatregelen het gewenste effect hebben gehad. Wanneer werkprocessen, omstandigheden of het serviceniveau veranderen, zorgen we ervoor dat uw RI&E wordt bijgewerkt om aan de wettelijke vereisten te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om gebruik te maken van onze deskundige begeleiding bij het opstellen en uitvoeren van een betrouwbare en actuele RI&E. Samen zorgen we voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers.

" Risicoanalyse: een waardevol kompas voor bedrijfsveiligheid en succes."

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

#solutionfocuscoaching #teamcoaching #individuelecoaching #samenwerking #communicatie #veiligheid #preventiemedewerker #trainingen #balans #bedrijfsprocessen #positiviteit #succesvolleverandering #persoonlijkegroei #teamontwikkeling #groei #ontwikkeling #coaching #professionaldevelopment #workplacewellness #samensterk #arbo

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47