2024

Zorg dat het JOUW jaar wordt

Over de Healthy Lifestyle Foundation

De Healthy Lifestyle Foundation is jouw partner op weg naar een gebalanceerd leven. Wij geloven in de kracht van welzijn voor iedereen. Onze missie is om een gemeenschap te bouwen die gezondheid en geluk bevordert, met toegankelijke ondersteuning voor body, mind, en soul. Ontdek inspirerende programma’s, empowerment, en verbind met anderen die streven naar een gezondere levensstijl. Doe mee met ons. Iedereen heeft het recht op een vitaal en gelukkig leven!

VERBINDEN:​

We faciliteren een online platform waar gelijkgestemden samenkomen. We delen ervaringen, tips, en motivatie om elkaar te inspireren.

PROGRAMMA'S:​

We hebben een reeks programma's ontwikkeld die gericht zijn op fysieke gezondheid, mentaal welzijn, en spirituele groei. Toegankelijk voor alle niveaus en iedereen.

EMPOWERMENT:​

We bieden workshops en sessies aan om empowerment te stimuleren. Leer vaardigheden die je helpen controle te nemen over je gezondheid en welzijn.

ONDERSTEUNING:​

Ons team van experts staat klaar om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden. Toegankelijkheid voor iedereen is onze prioriteit.

EVENEMENTEN:​

We organiseren regelmatig evenementen, zowel online als offline, om de gemeenschap te versterken en positieve energie te delen.

BRON VAN INSPIRATIE:​

Deelnemers delen hun verhalen die hun levens hebben veranderd. Creëer een bron van inspiratie voor anderen die op zoek zijn naar een gezondere levensstijl.

EDUCATIE:​

We voorzien in educatief materiaal en workshops over voeding, fitness, mindfulness, en andere aspecten van een gezonde levensstijl.

INCLUSIVITEIT:​

We zorgen ervoor dat onze communitie, programma's en materialen toegankelijk zijn voor alle doelgroepen, ongeacht achtergrond of niveau.

COMMUNITY:​

We werken samen met lokale partners en organisaties om onze boodschap van gezond leven te ondersteunen en verspreiden.

Focus Boxen

Start Jouw Reis naar Gezondheid en Welzijn

"Ontvang gratis ondersteuning, advies en begeleiding - Samen bouwen we aan een gezondere versie van jezelf"
WACHT NIET!

Healthy Lifestyle Foundation

Deelnemers: Een helpende hand...

Bij de Healthy Lifestyle Foundation (HLF) begrijpen we dat iedereen zijn eigen reisdoel heeft naar een gezondere levensstijl. We zijn hier om je te ondersteunen op die reis. Of je nu worstelt met voeding, op zoek bent naar een geschikt trainingsschema, motivatie nodig hebt, of andere vragen hebt op het gebied van gezondheid, sport, vitaliteit, of productiviteit, HLF is er voor jou.

Wat Kun Je Verwachten:

  1. Persoonlijke Begeleiding: Wij zoeken een passende coach of trainer die jou kan begeleiden op jouw unieke pad. Samen werken we aan doelen en ontwikkelen we een plan dat past bij jouw behoeften en levensstijl.

  2. Gratis Toegang tot Hulpbronnen: Dankzij genereuze donaties van partners, bedrijven en particulieren kunnen we je gratis toegang bieden tot diverse hulpbronnen, zoals voedingsadvies, trainingsschema’s, en consulten bij professionals.

  3. Matchmaking met Ondersteuners: We matchen jou met ervaren ondersteuners die jouw vragen begrijpen en je kunnen bijstaan om jou doel te bereiken. Of het nu gaat om fitnessinstructeurs, voedingsdeskundigen, of experts op andere gebieden, we brengen je gratis in contact met de juiste mensen.

Hoe het werkt...

  • Jouw Behoeften: Deel jouw behoeften en doelen met ons. Waar loop je tegenaan, en waar kunnen we je bij helpen?
  • Gratis Hulpbronnen: Profiteer van gratis toegang tot advies, trainingsschema’s en andere waardevolle hulpbronnen, mogelijk gemaakt door gulle donaties van partners, bedrijven en particuliere donaties.

  • Ondersteuning op Maat: Ontvang persoonlijke begeleiding en ondersteuning van onze gekwalificeerde coaches, begeleiders en trainers, die belangeloos hun tijd en expertise delen.

Bij HLF geloven we dat iedereen het recht heeft op een gezonde levensstijl, ongeacht de omstandigheden. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin gezondheid en welzijn voor iedereen toegankelijk zijn. Doe met ons mee op deze reis naar een betere en gezondere versie van jezelf!

Healthy Lifestyle Foundation

Partners: Maak een toekomst beter..

Partnerschap voor een Gezondere Toekomst:

Bij de Healthy Lifestyle Foundation, streven we naar het mogelijk maken van een gezondere levensstijl voor iedereen. We geloven dat gezondheid en welzijn fundamentele rechten zijn die voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Onze toewijding aan dit principe wordt gevoed door de steun van genereuze donaties en bedrijfssponsoringen.

Waarom Ons Steunen?

1. Een Universeel Doel: Healthy Lifestyle Foundation heeft als doel een gezonde levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht achtergrond, financiële situatie of levensfase. Het is een universeel doel dat ons allen aangaat.

2. Impact op Gemeenschappen: Door de Healthy Lifestyle Foundation te ondersteunen, draagt uw bedrijf direct bij aan de gezondheid van individuen en gemeenschappen. Het is een kans om een positieve impact te maken die verder reikt dan de grenzen van het bedrijfsleven.

3. Transparantie en Accountability: Healthy Lifestyle Foundation is transparant over het gebruik van ontvangen giften. U kunt erop vertrouwen dat uw bijdrage rechtstreeks wordt gebruikt voor de begeleiding en ondersteuning van mensen die onze diensten nodig hebben. Het non-profitmodel zorgt ervoor dat elke donatie een verschil maakt.

4. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Door Healthy Lifestyle Foundation te sponsoren, toont uw bedrijf zijn maatschappelijke betrokkenheid en MVO. Het is een tastbare manier om te laten zien dat uw bedrijf geeft om de gezondheid en het welzijn van de samenleving.

Uw donatie verandert levens

Help iemand op weg naar een gezonde levensstijl
DOE MEE

Maak kennis met

Onze partners en sponsoren

Vorige slide
Volgende slide

Let's Get in

Touch

Email Adres

info@healthylifestylefoundation.nl

Bel ons

+31 33 369 00 89

Stuur een bericht