Welkom bij
dutch hospitality

veiligheid op basis van gastvrijheid

Hospitality is the art of giving somebody the genuine feeling of being welcome.

Hospitality is the art of giving somebody the genuine feeling of being welcome.

Deze filosofie is een belangrijke pijler binnen Dutch Hospitality. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt moeten het bedrijf, de medewerkers en de omgeving in een excellente staat zijn. Iedere afwijking kan van invloed zijn op het oprecht welkom voelen en ten kosten gaan van bedrijfsvoering, beleving of omzet.

Optimale veiligheid vanuit een gastvrije benadering. Hoe bereik je dit als organisatie? Wat betekent dit voor uw klanten en hoe zorg je dat uw medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt? Dit lijken simpele vragen, maar in de praktijk is bij lang niet alle bedrijven het antwoord voor de hand liggend. Wij gaan samen opzoek met u naar het antwoord en de oplossing. Zodat uw gasten zich oprecht welkom voelen in uw bedrijf en de ongenode gasten buiten de deur blijven.

De veelzijdigheid aan diensten stellen ons in staat om u volledig te kunnen ondersteunen, adviseren en trainen.

Dutch Hospitality is een handelsnaam van het bedrijf Preventie Plus en wordt enkel gebruikt voor marketing- en promotiedoeleinden. Alle zakelijke activiteiten en algemene voorwaarden zijn onderdeel van Preventie Plus.