Begeleiding en coaching van uw Preventiemedewerker

veiligheid is geen optie, het is de verantwoordelijkheid van iedereen

Onze diensten

Bij Preventie Plus begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilige werkomgeving te creëren voor alle werknemers. Als preventiemedewerker of -adviseur speelt u hierbij een cruciale rol. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de juiste aanpak te vinden en de nodige veranderingen door te voeren.

Daarom bieden we u graag onze expertise aan in de vorm van solution focused coaching. Door deze aanpak te gebruiken, leggen we de nadruk op oplossingen in plaats van problemen. Op die manier kunt u zich richten op de gewenste resultaten en de benodigde stappen om daar te komen.

Onze coachingsdiensten zijn gericht op het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit en competentie, zodat u in staat bent om uw werkomgeving veiliger te maken en het welzijn van uw collega’s te bevorderen. We bieden op maat gemaakte coachingstrajecten aan, aangepast aan uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Als internationaal bedrijf zijn we ons bewust van de specifieke regels en voorschriften die in België van kracht zijn op het gebied van preventie op het werk. We zorgen er daarom voor dat al onze coachings- en trainingsdiensten volledig in overeenstemming zijn met de Belgische wetgeving en regelgeving.

We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en u te ondersteunen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

"Bereik meer met minder inspanning
- Ontdek de kracht van
Solution-Focused Coaching"

Meer informatie?

Op de hoogte blijven van Preventie Plus en Solution Focused Coaching?

Meld u aan voor onze mailinglijst. Wij sturen maximaal één keer per maand een update over Preventie Plus en Solution Focused Coaching vanuit onze community.

 • Telefoonnummer:

  +31 (0)33 369 00 89

 • Email adres:

  info@preventieplus.nl

 • Rekeningnummer SNS-Bank:

  NL51 SNSB 0787 5306 97

 • KVK Nummer:

  761 544 59

 • BTW Nummer

  NL 00 305 1569 B47