Welkom bij “I AM ROGER”: Jouw maatje naar Gezondheid, Sport en Mindfulness

Beste bezoekers, sportfanaten en levensgenieters,

I AM Roger nodigt u uit om deel te nemen aan een reis naar gezondheid, vitaliteit en mindfulness via het platform, “I AM ROGER”.

Dit platform biedt geen alledaagse inhoud, het is een ruimte gevuld met ervaringen, kennis en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn actieve levensstijl na mijn vijftigste.

Wat kunt u hier verwachten? Een bron van informatie over gezondheid, sport en mindfulness, gepresenteerd met toewijding, kennis, humor en een persoonlijke noot.

Nieuwsgierig naar wat “I AM ROGER” te bieden heeft? Laten we samen deze reis beginnen en de sleutel tot een gezonder en meer gebalanceerd leven ontdekken.

Wat Betekent “I AM ROGER”?

“I AM ROGER” overstijgt simpelweg een naam, het is een statement. Het staat voor zelfbewustzijn, kracht en, bovenal, het omarmen van ieders unieke reis. Dit platform ontstond uit Fit@Fifty, waar ik mijn persoonlijke ervaringen deelde. Nu groeit het naar een bredere, meer inclusieve ruimte waar we samen kunnen komen en kennis en ervaringen kunnen delen.

Waarom “I AM ROGER”?

“I AM ROGER” komt voort uit de perceptie dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn. Het viert wat we kunnen bereiken, ongeacht het aantal kaarsen op onze taart. Het gaat niet alleen over mij, maar over ons. iedereen die streeft naar een leven vol vitaliteit, gezondheid en innerlijke rust.

Dus, als je je afvraagt hoe je actief kunt blijven, gezond kunt leven en mindful kunt functioneren na je vijftigste, dan ben je hier op de juiste plek.

Laten we samen deze reis van “I AM ROGER” beginnen en ontdekken dat onze beste dagen niet achter ons liggen, maar voor ons, klaar om beleefd te worden.

“I AM ROGER,” en wie ben jij?.

“I AM HEALTHY”:

Ontdek en deel ideeën, tips en trainingsplannen die je ondersteunen op je pad naar een gezondere levensstijl.

Van krachttrainingsschema’s tot voedingstips voor en na je vijftigste, hier vind je inspiratie voor je algehele welzijn. 

“I AM MINDFUL”:

Duik in de wereld van mindfulness en vitaliteit. Leer hoe je stress kunt verminderen, beter kunt slapen en bewuster kunt leven.

Mindfulness is niet alleen voor de yogi’s; het is voor iedereen die streeft naar innerlijke rust in Mind, body and soul.

iam leeg

“I AM…”?

“I AM…” staat voor meer dan individuele identiteit. Het vertegenwoordigt een collectief, een gemeenschap van mensen zoals jij, mij, je buurman. Iedereen is welkom, want iedereen heeft iets waardevols te delen.

Het draait om kennis en ervaringen delen, elkaar ondersteunen en simpelweg aardig voor elkaar zijn, ongeacht wie je bent.

In “I AM…,” mag iedereen meedoen. Want in onze diversiteit schuilt onze kracht, en samen creëren we een ruimte waarin iedereen beter kan worden.

Welkom bij “I AM…,” waar jouw verhaal, mijn verhaal, en ieders verhaal samenkomen in een gedeelde reis van groei, begrip en gezamenlijke doelen en uitdagingen.

“I AM ATHLETE”:

Voor de sportliefhebbers, van beginners tot ervaren atleten.

Deel trainingstips, ontdek nieuwe sporten die je kunt proberen en leer hoe je je passie voor beweging kunt behouden, zelfs als de jaren voorbijgaan.

“I AM INSPIRED”:

Verhalen van mensen zoals jij en ik. Deel ervaringen met andere sporters die hun eigen reis van gezondheid en zelfontdekking optekenen. Laat je inspireren door hun successen en leer van hun uitdagingen.

Laat van je horen

Jouw verhaal is waardevol voor “I AM ROGER.” Vul het onderstaande formulier in en deel wie je bent, jouw doelen en wat je zoekt op het gebied van gezondheid, sport en mindfulness. Laten we samen bouwen aan een gemeenschap van groei en welzijn!