Welkom op de website van REGOR-Group, een beheerdersgroep die verschillende bedrijven en diensten beheerd en ondersteund. Bij ons vindt u diverse bedrijven en diensten die elk hun eigen specialisme hebben en streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied.

Zo beheren we bijvoorbeeld het bedrijf Preventie Plus dat zich richt op het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid van individuen en organisaties d.m.v. Solution Focused Coaching.

Daarnaast beheren we ook Lamenz Creativestudio dat websites, logo’s en mediacontent ontwerpt en ontwikkelt. Ons content is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Bent u op zoek naar manieren om uw persoonlijke productiviteit te verbeteren? Dan kunt u terecht bij Mind the Elephant, een bedrijf dat mensen ondersteunt om hun doelen te bereiken en efficiënter te werken vanuit het Getting Things Done gedachtengoed.

Naast deze bedrijven beheren we ook verschillende websites en domeinnamen. Bij REGOR-Group streven we ernaar om onze diensten hoogwaardige aan te bieden, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

We hopen dat u op onze website meer informatie vindt over onze bedrijven en de diensten die we beheren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt over een van onze bedrijven of diensten.

Onze
Domein
namen

[te koop] domeinnaam n.a.v. report Greenpeace over de klimaatverandering.

Domeinnaam bezoeken: Amersfoortaanzee.nl

[Bespreekbaar] Domeinnaam voor spirituele groep, persoon of bedrijf.

Domeinnaam bezoeken: Childofthemoon.nl

[Bespreekbaar]Domeinnaam die veel gebruikt is voor marketingdoeleinden op socialmedia, vanuit hospitality oogpunt.

Domeinnaam bezoeken: watmogenwijvoorudoen.nl

[Bespreekbaar] Domeinnaam ter ondersteuning Solution Focused Coatings methode. Meer informatie op de internetsite van Preventie Plus

Domeinnaam bezoeken: solutionfocusedcoaching.nl

Contactformulier