preventie plus; individuele coaching, team coaching, Ri&E, advies, trainingen

VEILIGHEID IS GEEN OPTIE, HET IS DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN IEDEREEN

> Effectieve individuele en team coaching met de solution-focused coaching methode.
> Trainingen gericht op het verbeteren van communicatie en samenwerking voor een veilige en gezonde werkomgeving.
> Balans tussen mensen, bedrijf en processen voor duurzame veiligheid.

Wat mogen wij voor u doen?

Onze Individuele Coaching biedt persoonlijke begeleiding om je vaardigheden te ontwikkelen en effectief te kunnen handelen. Je staat er niet alleen voor; wij zijn er om je te ondersteunen.  Maar het gaat niet alleen om jou. In een wereld waar teamwork van cruciaal belang is, streven we naar betere samenwerking. Onze Team Coaching helpt teams om beter samen te werken, wat leidt tot een veiligere werkomgeving voor iedereen.

We geloven in de kracht van kennis. Daarom bieden we Trainingen aan, gericht op effectieve communicatie en samenwerking. We rusten je uit met de tools om een positieve verandering te bewerkstelligen. Veiligheid begint met het begrijpen van de risico’s. Met onze ondersteuning bij Risico Inventarisaties en Evaluatie (RI&E), identificeren en minimaliseren we de arbeidsrisico’s. We brengen jouw organisatie naar een hoger niveau van veiligheid.

En we gaan verder dan dat. Onze adviseurs Arbo- en Fysieke Veiligheid zijn er om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de wettelijke eisen en een veilige werkomgeving creëert.

Bij Preventie Plus begrijpen we jouw uitdagingen en zijn we er om je te helpen. Ontdek hoe we op maat gemaakte oplossingen bieden, gebaseerd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Samen werken we aan een veiligere toekomst.

“Wat mogen wij voor u doen” is een landingspagina ter promotie van Preventie Plus, 

Kvk Nummer: 761 544 59 geregistreerde bedrijf Preventie Plus.