Stop climate change

Secretary General, United Nations

In the end, it comes down to values. We want the world our children inherit to be defined by the values enshrined in the UN Charter: peace, justice, respect, human rights, tolerance and solidarity.

Welkom op amersfoortaanzee.nl

Deze domeinnaam, nu in mijn beheer, heeft het potentieel om meer te zijn dan alleen een adres op het web. Het vertegenwoordigt een kans om een positieve impact te maken op het gebied van klimaatverandering, niet alleen lokaal in Amersfoort, maar ook in Nederland en over de hele wereld.

jason-row-GSLrIhmiVfo-unsplash-1.jpg
william-bossen-Q1js5z4tKLA-unsplash.jpg

Het idee

Het idee achter Amersfoort aan Zee gaat dieper dan slechts een naam. Het weerspiegelt de groeiende erkenning van de invloed van klimaatverandering, waarbij zelfs een stad ver van de kust kan worden beïnvloed door veranderende omstandigheden. Ik geloof dat deze domeinnaam haar ware potentieel kan bereiken wanneer ze wordt overgedragen aan een organisatie of gemeente die zich daadwerkelijk inzet voor verandering.

Met deze domeinnaam in handen, is er een kans om informatie te verspreiden, bewustzijn te vergroten en actie te inspireren. Een kans om niet alleen lokale gemeenschappen, maar ook de hele wereld aan te moedigen om na te denken over de gevolgen van klimaatverandering. Het is mijn wens dat deze naam wordt gebruikt door een partij met de visie en middelen om dit platform te transformeren in een krachtig instrument voor bewustwording en duurzame vooruitgang.

Dit is een kans om Amersfooraanzee.nl te laten bloeien tot een bron van hoop, actie en verandering. De naam is er, nu wacht ze op een organisatie of gemeente die haar potentieel omarmt en er iets prachtigs van maakt.