Missie & Visie

Missie:

Organisaties een totaalpakket aan ondersteuning, advies en opleidingen bieden om de balans op het gebeid van gastvrijheid, gezondheid en veiligheid te optimaliseren op basis van dreigingen & kansen, wet & regelgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De missie van Preventie Plus is om midden- en kleinbedrijf maximale ondersteuning te bieden op het gebied van gastvrijheid, gezondheid en veiligheid. Door het aanbieden van hoogwaardig advies, kwalitatieve opleidingen en persoonlijke dienstverlening realiseert Preventie Plus een veilige en aangename werk-, recreatie- en verblijfsomgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Visie:

Als volwaardige gesprekspartner delen wij specialistische vakkennis op het gebied van gastvrijheid, gezondheid en veiligheid. Door de inzet van vakkundige en betrouwbare partners en het verlenen van hoogwaardig advies willen wij onderscheidend zijn van andere marktpartijen. Onze opdrachtgevers merken het verschil door onze oprechte aandacht en gerichte focus.

Preventie Plus blijft gedurende de samenwerking investeren in de opbouw/ontwikkeling van een vruchtbare en langdurige relatie gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect en levert hiermee een bijdrage aan het succes van haar opdrachtgever(s).

Solution by Design Advies Missie Visie Risicoanalyse Bedrijfsnoodplan Oefeningen Tabletop Projectmanagement Gastvrijheid Hospitality Security Safety Management Services Trainingen Facility Veiligheid Beveiliging Diefstalpreventie Overvalstraining
Securityscan Noodplannen  Amersfoort Agressie HART veiligheidsadviesbureau