Learning blocks

Vind ons ook op,

"Stel uw eigen training samen op het gebied van Gastvrijheid, Gezondheid en Veiligheid"

Zoals er geen standaard bedrijven zijn, bestaan er naar onze mening ook geen standaard trainingen. Om voor bedrijven en medewerkers een passende training te bieden werken wij met “Learning Blocks”. Deze blokken stellen u in staat uw eigen training samen te stellen.

De blokken bestaan uit de hoofdgroepen, gastvrijheid, gezondheid en veiligheid. Na gelang uw wens of leerdoelen voor de medewerkers stelt u zelf uw training samen, wij bespreken uw configuratie en stellen deze met u zo bij dat u een optimale training krijgt voor uw bedrijf en medewerkers.

U kunt kiezen uit een dagdeel, ochtend-middag-avond of eventueel weekend, een volledige dag of een training over meerdere dagen. Daarnaast kiest u het hoofddoel van de training, waar wilt u dat de focus komt te liggen, gastvrijheid, gezondheid en veiligheid. Als laatste kiest u de blokken die u behandeld wilt zien in de training.

Als u de training heeft samengesteld maken wij een afspraak om deze door te spreken en definitief te maken.

*Wat is de leerbehoefte van uw medewerkers? Dat zoeken we samen met u uit in een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake. Zo kunnen onze ervaren trainers uit de praktijk uw medewerkers op korte termijn resultaatgericht trainen. Alle trainingen kunnen wij binnen uw organisatie op deze wijze uitvoeren.

 
Neem contact met ons op om samen uw training te maken.

Gastvrijheid:

Gezondheid:

Veiligheid:

Solution by Design Advies Missie Visie Risicoanalyse Bedrijfsnoodplan Oefeningen Tabletop Projectmanagement Gastvrijheid Hospitality Security Safety Management Services Trainingen Facility Veiligheid Beveiliging Diefstalpreventie Overvalstraining
Securityscan Noodplannen  Amersfoort Agressie HART veiligheidsadviesbureau